Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering

Een goede rechtsbijstandverzekering geeft rust!

U staat onverwacht voor een vervelende situatie. U heeft een conflict met uw werkgever of u bent ontevreden over iets dat u gekocht heeft. Gemiddeld komt 30% van alle Nederlanders in aanraking met een juridisch conflict over schade, aansprakelijkheid of de aanschaf van een product. U bepaalt zelf voor welke rechtsbijstand u verzekerd wilt zijn. Voor de premie hoeft u het niet te laten. Het uurtarief van een advocaat is al snel meer dan de jaarpremie van de rechtsbijstandverzekering!

Wanneer sluit u een rechtsbijstandverzekering af?

Het is logisch dat als u al een conflict heeft, of kunt verwachten, dat het te laat is voor een nieuwe rechtsbijstandverzekering. Een verzekering is er altijd om het risico van toekomstige schades af te dekken.
Heeft u een conflict met bijvoorbeeld uw werkgever, buurman of energieleverancier? Een geschil over te hoge bedragen die worden afgeschreven of een geschil over het bouwen van een schutting? Dan kan het u  veel rust geven als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Belangrijke zaken bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering zijn dekking, hoogte eigen risico/franchise, de wachttijd en de dekking.

Rechstbijstand, regel ook dit bij L. van Brederode Hypotheken en Assurantien.

Mogelijke dekkingen zijn:

  • Verkeer
  • Consument & Wonen
  • Werk
  • Fiscaal en Vermogen
  • Echtscheidingsmediation