Hypotheken

Een belangrijke beslissing

nieuwbouwwoningen, hypotheken mogelijk bij L. van Brederode

Een huis kopen is leuk en spannend. Uw nieuwe huis zal moeten worden ingericht, en u verhuist naar een andere buurt of zelfs naar een andere plaats. Maar het kopen van een huis is ook een ingrijpende gebeurtenis. Vooral omdat het een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven is, misschien wel de belangrijkste. Met een hypotheek leent u immers voor de financiering van uw huis veel geld. Een hypotheek bepaalt voor een groot deel uw maandelijkse lasten de komende jaren en daarmee ook uw besteedbaar inkomen. Het is voor u daarom van belang om goed en duidelijk over de mogelijkheden geadviseerd te worden. Dat is precies wat wij doen.

Goed advies van groot belang

Als hypotheekadviseur hebben wij toegang tot een groot aantal hypotheekaanbieders en zijn wij deskundig in de verschillende hypotheekmogelijkheden en -vormen die er zijn. Dit is voor u van belang omdat het tegenwoordig niet eenvoudig is om uit het enorme aanbod van hypotheken een keuze te maken. Want verschillen zijn er, en deze vertalen zich meestal niet in rentepercentages.

Uw persoonlijke wensen

kantoorpand, Hypotheken mogelijk bij L. van Brederode

Om u te verzekeren van een hypotheek die precies is afgestemd op uw specifieke wensen, omstandigheden en toekomstperspectieven zullen deze zaken in een persoonlijk gesprek met u geïnventariseerd worden. Daarop gebaseerd werken wij voor u een of meer hypotheekvoorstellen uit om deze vervolgens met u te bespreken. In het hypotheekvoorstel staan onder andere de hoogte van het te lenen bedrag, het rentepercentage, de looptijd van de hypotheek, de wijze van aflossen, en het effect van de hypotheek op uw besteedbaar inkomen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Van handtekening tot handtekening

Nadat u ons voorstel geaccepteerd en ondertekend heeft zullen wij u verder begeleiden op het traject dat uiteindelijk leidt tot de overdracht bij de notaris. Zo kunnen wij, indien gewenst, ervoor zorgen dat uw woning getaxeerd wordt en een afspraak regelen bij een notaris. Daarnaast zal op het moment van de overdracht uw huis ook verzekerd moeten zijn, ook hiervoor kunnen wij u een aanbieding doen.